Σελίδες Flash

Σελίδες με κίνηση και στοιχεία πλοήγησης  , αν επιλέξετε κάποιο από τα  άλλα  πακέτα μας το Flash το κατασκευάζουμε δωρεάν . Τα πλεονεκτήματα μιας ιστοσελίδας Flash είναι ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα σύγχρονα Multimedia εργαλεία του διαδικτύου ταυτόχρονα. Η ιστοσελίδα Flash μπορεί να κατασκευαστεί όπως ακριβώς κατασκευάζεται ένα έργο του κινηματογράφου. Για αυτό και οι ταινίες (ιστοσελίδες) σε Flash ονομάζονται Flash Movies. Οι Flash ιστοσελίδες έχουν ταχύτητα συνήθως 25 FPS (Frames Per Second)  όπως οι ταινίες DVD του κινηματογράφου.

Σχεδιάζοντας μια Flash ιστοσελίδα θα πρέπει να γνωρίζουμε το σενάριο, την φωτογραφία και την σκηνοθεσία του έργου.  Η πλειοψηφία όμως των Flash ιστοσελίδων κατασκευάζεται από απλούς γραφίστες που αγνοούν όλους τους βασικούς κανόνες του Flash.

Συνδυάζοντας έξυπνα ήχο, εικόνα & Video μπορούμε στο τέλος να έχουμε μια πλήρως Multimedia ιστοσελίδα που να αλληλεπιδρά με τον τελικό χρήστη. Στην πραγματικότητα έχουμε μια Online ταινία που εντυπωσιάζει πολύ περισσότερο από μια απλή ιστοσελίδα.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας. Το Flash μπορεί να προσφέρει την γρηγορότερη φόρτωση ιστοσελίδας σήμερα αν η κατασκευή του πραγματοποιηθεί από έμπειρο Flash Development.

Το κόστος μιας ιστοσελίδας σε Flash εξαρτάται από τις εργατοώρες κατασκευής  και δεν διαφέρει σε τίποτα από τον τρόπο κοστολόγησης της απλής HTML κατασκευής.  Οι  ιστοσελίδες σε Flash ξεκινάνε από τα 500 ευρώ και το κόστος τους ανέρχεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της κατασκευής.

Δείτε ένα δείγμα εδώ 

Νέο! Δείτε την πλατφόρμα μας σε Flash και HTML5

Translate Jahoo