Δυναμικές Σελίδες

Μια δυναμική σελίδα έχει πολλά πλεονεκτήματα διότι μπορείτε να αλλάζετε το περιεχόμενο εσείς . Aν έχετε μια σχετική εμπειρία με το Facebook τότε μπορείτε να διαχειριστείτε την σελίδα σας εύκολα μέσα από την πλατφόρμα μας.

dynamicpages

Εμείς θα αναλάβουμε την σχεδίαση , το λογότυπό σας και τις κατηγορίες που θέλετε να βάζετε με το δικό σας περιεχόμενο (κείμενα, εικόνες,video κλπ) σας παρέχουμε δωρεάν 1 μήνα εκπαίδευση όπου και να είστε μέσω Skype και Teamviewer  (προγράμματα απομακρυσμένης διαχείρισης και τηλεφωνίας Internet)

Μια δυναμική σελίδα έχει περισσότερες δυνατότητες γιατί ενημερώνεται πολύ συχνά από εσάς με αποτέλεσμα να μπορούν οι πελάτες σας να σας βρούν πιο εύκολα αφού κάθε λέξη γίνεται λέξη-κλειδί , σαν συνέπεια έχει την αναγνώριση από τις μηχανές αναζήτησης (Google κλπ)

Μπορείτε να κατασκευάσετε από ένα απλό Blog μέχρι εξ ολοκλήρου την επιχείρηση σας.

Ανάλογα την δυναμική σελίδα (Portal) έχετε δυνατότητες όπως : 

1.Mέλη (που μιλούν με εσάς ή πελάτες που παίρνουν συγκεκριμένες πληροφορίες με κωδικό πρόσβασης)

2. Γρήγορη επικοινωνία μόνο για μέλη μέσω Chat ή σχολίων σε κάθε άρθρο που ανεβάζετε)

3. Ειδικό προφίλ για τους πελάτες ή εργαζόμενους σας

4. Οι πελάτες σας μπορούν να δημοσιεύουν Εργασίες (π.χ. Word ή Excel αρχεία) και μόλις δοθεί από εσάς η άδεια να δημοσιεύονται σε ειδική κατηγορία ή στην κατηγορία που επιλέγετε εσείς.

5. Μια δυναμική σελίδα σε συνδιασμό με μια σελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να σας αποφέρει πολλά κέρδη και όλα αυτά μέσα από την πλατφόρμα μας

Mερικά δείγματα δυναμικών σελίδω θα βρείτε παρακάτω :

xorisoria.gr

iraklis-metaforiki.gr

malen.gr

perdikovryssi-sep.gr

intervaz.gr

pontarisma.gr

Ενδεικτική τιμή : 850 Eυρώ

 

(η ενδεικτική τιμή δεν περιλαμβάνει φιλοξενία του Server που μισθώνεται ανά χρόνο)

 

Translate Jahoo